Az olaszok pont úgy köszöntek el a megsérült Spinazzolától, ahogy azt az ember elképzeli

foci-eb
2021 július 03., 14:51

Még el sem kezdődött az Európa-bajnokság, már volt egy igazán olaszos pillanata: amikor bejelentették a tornán résztvevő csapatukat.

link Forrás

Azóta már a négyben vannak az Eb-n, tegnap a belgákat győzték le. Olasz részről egyetlen szomorú pillanata volt a meccsnek, az egész tornán kiemelkedő játékot nyújtó Leonardo Spinazzola sérülése. A játékos valószínűleg Achilles-ín-szakadást szenvedett, legalább négy hónapot ki kell hagynia.

El is hagyta a csapatot már mankózva, mindenki megölelte, megcsókolta a távolságtartásra figyelmeztető ábra előtt, többször is vastapssal búcsúztatták és a nevét skandálták.

link Forrás

A játékost éltették a társai már a hazafelé tartó úton is, terheléses tesznek alávetve a repülőgép belső berendezését.

link Forrás

Az olaszok a spanyolok játszanak majd az elődöntőben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.