Dibusz, Kleinheisler és Orbán sem léphet pályára Londonban

magyar válogatott
2021 október 11., 08:47

Újabb hiányzókat kell pótolnia Marco Rossinak az Anglia elleni, keddi világbajnoki selejtezőre. Willi Orbán az RB Leipzig és az MLSZ előzetes megállapodásnak megfelelően visszatért Lipcsébe, helyére Balogh Botond, az olasz másodosztályú Parma játékosa az U21-es válogatottból csatlakozott a kerethez. Az MLSZ legfrissebb tájékoztatása szerint

Dibusz Dénes bokasérülés, Kleinheisler László pedig combizom-sérülés miatt nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére Londonban,

így hétfőn mindketten visszatértek klubcsapataikhoz, a Ferencvároshoz, illetve a horvát NK Osijekhez. A magyar csapat kedden 20.45-től játszanak az Európa-bajnoki ezüstérmes angolok vendégeként a Wembley Stadionban, de már csak matematikai esélyük van kijutni a jövő évi, katari világbajnokságra. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.