Márton Gábor lett az MTK edzője

magyar foci
2021 november 12., 14:32
photo_camera Márton Gábor még a Vidi edzőjeként

Frissítés: Alig közöltük le az alanti cikket, az MTK a weboldalán hivatalosan bejelentette, hogy megállapodtak Márton Gáborral.

Több forrásunk szerint is Márton Gábor lehet az MTK focicsapatának új edzője. Vagyis már majdnem az. Lényegében egy ok miatt csúszik még az aláírás: a pécsi születésű edző-exfocista tudomásunk szerint a tárgyalások közben elkapta a koronavírust.

Ha végül ő lesz az edző, az bizonyos értelemben a Garami-iskola újraéledését jelenti a klubnál. A több országban is légióskodó válogatott középpályásnak ugyanis Garami volt az ifiedzője majd első NB1-es edzője is.

A 444 információi szerint nagyrészt helytállóak voltak az MTK edzőkereséséről szóló eddig sajtóhírek, amennyiben valamilyen fokon tényleg szóba került Boér Gábor, Lipcsei Péter és az MTK-tól nemrég kirúgott Michael Boris neve is. De úgy tudjuk, hogy a képbe került a Felcsút korábbi edzője, Radoki János is.

A dán csapatától frissen kirúgott Boris azonban már csak azért sem lett megint az MTK mestere, mert Kisvárda felé tart, miután a története legjobb bajnokságát futó klub egy igazi színfalak mögött NER-manőverrel az idény fele előtt egyszer csak átadta a portugál sikeredzőjét a Dunaszerdahelynek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt