Úgy lecsapta a legendás női focista a pályára behatoló fickót, mint fideszes államtitkár a pénzes zacskót

női foci
2021 december 09., 13:51

A női foci új hőse Sam Kerr. Mármint az ausztrál válogatott és a Chelsea legendás csatára eddig is elég nagy hős volt, de szerdán olyat tett, amit női focista még soha.

Csapata Londonban játszott BL-meccset a Juventussal, amikor egy férfi meccs közben egyszerűen besétált a pályára és elkezdett szelfizgetni. A jelenet abszurditását fokozta, hogy a férfiak meccseivel ellentétben a szervezők itt nem rohanták le azonnal a betolakodót, aki hosszú másodpercekig békésen szórakozhatott a pálya közepén. Pont addig, amíg fel nem bosszantotta Kerrt, aki ilyen csodálatos módon fejezte ki a nemtetszését:

link Forrás

A fickó egyből leszerényedett és futott ki a pályáról.

A bíró a szabályok szerint nem tehetett mást, mint sárgát adni neki, pedig magában nyilván ő is megtapsolta Kerr remek ötletét és pontos kivitelezését.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.