Schafer András az Union Berlinbe igazolt, de jól tette-e vajon?

Lezárt tartalom a Kör tagjainak németország
2022 január 21., 12:11


Újabb magyar focista egy európai topligában: a válogatott Eb-sztárját, a középpályás Schäfer Andrást pénteken leigazolta a Bundesligában pillanatnyilag BL-selejtezős, 5. helyen álló Union Berlin.

"Egy ideje közelről figyeltük Andrást, tetszett a mentalitása, a bátor labdás játéka és hogy mennyit fejlődött."

Oliver Ruhnert, az Union Berlin sportigazgatója ezekkel a szavakkal kommentálta a hírt a klub honlapján. Ez nem csak üres udvariaskodás volt Ruhnert részéről, mert Schäfer a Nemzeti Sportnak adott friss interjújában elárulta, hogy az Union tavaly nyáron, az átigazolási időszak utolsó napjaiban már érdeklődött iránta, sőt a játékos tudomása szerint konkrét ajánlatott is tett érte.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt