Kisebb rekord született az NB1-es focista-nyilatkozatok hagyományosan erős mezőnyében

nb1
2022 február 06., 13:27
Fehér mezben Stieber Zoltán, itt még a Zalaegerszeg színeiben 2020 márciusában
photo_camera Fehér mezben Stieber Zoltán, itt még a Zalaegerszeg színeiben 2020 márciusában Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Bajban van az MTK, miután hazai pályán 2-0-ás vereséget szenvedett a Zalaegerszeg ellen az NB1 első téli fordulójában. A csapat ezzel a tabella utolsó helyén áll, 4 pontra lemaradva a még bennmaradón helyen állomásozó Gyirmót csapatától.

Pedig szakvezetés mindent elkövetett, hogy a téli pihenő idején megerősítsék a keretet: ezért érkezett a csapathoz többek között Újpestről Stieber Zoltán, aki pályán is volt a Zalaegerszeg ellen.

Az M4 Sport az elkeseredett Márton Gábor vezetőedző mellett az egykori válogatott játékost kérdezte a vereség okairól, és jól tették, a középpályás jókedvűen válaszolt:

„Pozitívnak kell maradni, nyilván lejjebb már nem kerülhetünk a tabellán. Ez a pozitív ebben a pillanatban, de csináljuk tovább a dolgunkat, pontokat kell gyűjtenünk minél hamarabb.”

A következő fordulóban az MTK a Puskás Akadémiához látogat Felcsútra. Ha nyernek, és az Újpest nem veri meg otthon a Kisvárdát, akkor a kék-fehérek feljöhetnek a 11. helyre. De ha nem nyernek, dráma akkor sincs, lejjebb már nem kerülhetnek. (24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.