Csodafutó: a bíró simán lespirintelte Benzemát a bajnoki meccs 96. percében

április 21., csütörtök 7:57

Látszatra sima, 3-1-es idegenbeli győzelmet arattott csütörtöki bajnokiján a Real Madrid az Osasuna ellen, de a meccs ennél igazából sokkal izgalmasabb volt. És nemcsak azért, mert Herrera kapus a második félidőben 7 percen belül Benzema 2 tizenegyesét védte ki.

Hanem főleg amiatt, ami a 96. percben történt.

Úgy tűnt, hogy az Osassuna a meccs utolsó akcióját vezeti, amikor a Real lebdát szerzett a saját tizenhatosa előtt, Benzema pedig 2 ügyes csel után pompás passzal őrült gyors kontratámadást indított. Ezt először nézd végig a szokásos módon:

Igen, a 2 csel és a nyitó passz mesteri volt, Vinius szépen ment el a bal szélen, jól gurított be, Lucas Vasquez pedig higgadtan lőtte be.

De mindez igazából tök érdektelen!

Nézd most meg ugyanis újra az egészet úgy, hogy csak a bíró mozgását figyeled:

Igen, ez a zseni a 96. percben olyan kábé hatvan méteres sprintben métereket vert Benzemára, a világ pillanatnyilag legjobb csatárára, aki csapatával együtt többek között a villámgyors kontráiról híres. A bíró közben jó tíz méter hátrányt hozott be Hernándezen, az Osasuna nagyhajú középhátvédjén és majdnem utolérte a kezdetben még vagy húsz méterrel előtte futó gólszerzőt.

A zsenit egyébként Ricardo de Burgos Bengoetxeának hívják, bilbaói baszk fogtechnikus és 36 éves.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt