A német férfiak a női válogatott mezében játszanak Anglia ellen

németország
2022 június 07., 18:29
photo_camera Fotó: FRANK HOERMANN / SVEN SIMON/dpa Picture-Alliance via AFP

A német férfi futballválogatott a női csapatnak tervezett Eb-mezekben játszik az Anglia elleni Nemzetek Ligája-meccsen, így próbálják meg felhívni a figyelmet az angliai női Európa-bajnokságra, illetve így hálálják meg, hogy a nők tavaly Chile ellen férfimezben léptek pályára.

photo_camera Fotó: Anke Waelischmiller / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP

A női válogatott tagja, Sara Doorsoun azt írta, ez igazán király dolog, és kíváncsi, hogy a férfiakon jobban áll-e a mezük. (Kicker via NSO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt