Csuklyás bűnözők rontottak be az éjjel Aubameyang házába, fegyvert fogtak rá, majd vasrudakkal összeverték a feleségét és a focistát is

augusztus 29., hétfő 10:43

Hétfőre virradóra, hajnali egy tájban csuklyát viselő férfiak ugrottak át Pierre-Emerick Aubameyang, az FC Barcelona csatára házának kerítésén a katalán főváros szomszédságában fekvő, tengerparti Castelldefelsben - írja a La Vanguardia. A családtagok beszámolói szerint legalább négy férfi rontott be a családi házba, ahol az Aubameyang-házaspár és két kisfiúk aludt.

A behatolóknál lőfegyverek és vasrudak voltak. Utóbbiakkal verték meg a pár mindkét tagját, a focista feleségét fejen, Aubameyangot állon vágva.

A RAC 1 rádiócsatorna információi szerint mindez a két kisgyerek szeme láttára történt. A háziakat ezek után lefektették a földre és egy teljes órán át kutattak ékszerek és más értékek után. A beszámolók ellentmondók abban, hogy a széfet ők maguk fúrták-e meg, vagy a focista nyitotta ki nekik, mindenesetre annak is elvitték a teljes tartalmát. Azt egyelőre nem tudni, mekkora értéket raboltak el, annyi biztos, hogy jó óra múltán autóval menekültek el a helyszínről.

A bűnözők a katalán hírforrások egy része szerint olaszos akcentussal, más helyi lapok szerint olasz nyelven beszéltek. A klub pszichológust ajánlott fel a sokk feldolgozásához a focista családjának.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt