„Buta fasz! Basszájba az összes a kurva anyját!” – instruált az U19-es meccsen Véber György

utánpótlás
2022 október 10., 15:28

Nagy hagyománya van a magyar futballban a szókimondó, durva stílusú edzősködésnek, de most egy felháborodott szülő a Blikkhez fordult, megelégelve a régi idők fociját.

photo_camera Véber György, az Újpest U19-es csapatának edzője Forrás: Nemzeti Sport/Youtube

A szabadszájú Véber György ugyanis egy videó szerint október 1-én, az MTK U19-es csapata elleni, 1-1-re végződő meccsen így szidta a saját, U19-es, újpesti játékosait:

„Kurva életbe, előzd már meg, kerüld ki körbe, bazdmeg! Beleül az öledbe! Ez nem igaz, hogy nem jössz rá, egy hónapja ugatom! Bravó, Goldi! Egyszerűbb, ha rúgsz egy öngólt minden meccsen. Buta fasz! Basszájba az összes a kurva anyját! Neked eszed annyi van bazdmeg, mint annak a bábúnak ott, vitted ki a raktárba, bazdmeg! A faszomba kerültök ti ide, bazdmeg, Újpestre, ilyen tudással. Vak gecik gyülekezete, bazdmeg! Goldballba meg ott kéne a faszomba tudja, hol lennetek. Falutokba, bazdmeg… Senkiháziak…”

Az 53 éves klubikon nem reagált a lap hívásaira, a klub részéről pedig nem kívánták kommentálni a történteket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.