Messi és Argentína egy lépésre a mennyországtól

Lezárt tartalom a Kör tagjainak futball
2022 december 14., 09:37

Sok egyéb mellett a világbajnokság első elődöntőjén láthattuk a tornának azt a jelenetét, ami majd évtizedek múlva is benne lesz a „vébék legnagyobb akármije” válogatásokban. A 69. percben Messi a jobboldalon, a félpálya közelében labdát kapott, és ezt tette a nála 15 évvel fiatalabb Gvardiollal, aki eddig a vébé egyik legjobb védője volt:

Tekintsük meg egy másik szögből:

A Julián Álvarez második, egyben Argentína harmadik góljával végződő cselsorozatot minél többször nézi meg az ember, annál érdekesebbnek tűnik. Az már élőben is látszott, hogy Messi leiskolázza a mögötte kétségbeesetten teperő Gvardiolt, aki akárhogy küzd, nem fér a labda közelébe, de csak a lassítások után világos, hogy pontosan mi történt.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.