Kokainozott a 13 éves fia, ez buktathatta le az Eintracht Frankfurt elnökét

bűnügy
2023 február 06., 14:45

Az Eintracht Frankfurt elnökének, Peter Fischernek, a feleségének és nagyobbik fiuknak felelniük kell kokain vásárlásáért és birtoklásáért, miután Fischer 13 éves fia állítólag kábítószert fogyasztott.

A frankfurti ügyészség nyomozást indított a Bundesligában versenyző labdarúgóklub 66 éves elnöke, a felesége és a 25 éves fiuk ellen. A Hessischen Rundfunks (HR) és Bild értesülését az ügyészség is megerősítette.

Peter Fischer az Eintracht Frankfurt és a West Ham United londoni Európa-liga-meccsén 2022. április 28-án.
photo_camera Peter Fischer az Eintracht Frankfurt és a West Ham United londoni Európa-liga-meccsén 2022. április 28-án. Fotó: Glyn Kirk/AFP

A HR szerint Fischer fiatalabb, 13 éves fia az iskolában fogyasztott kokaint egy barátjával, akinek az anyja értesítette az iskolát és a rendőrséget, miután gyanús lett a fia furcsa viselkedése. Kiderült, hogy a Fischer gyerek barátja haza is vitt a kokainból.

Fischer lakását ezután január végén átkutatták, és a HR jelentése szerint a drogkereső kutyával érkező nyomozók kokainmaradványokat találtak az Eintracht elnök éjjeliszekrényén. Fischer mobiltelefonját is lefoglalták és megvizsgálják.

Fischer 2000 óta az Eintracht Frankfurt klub elnöke, legutóbb szeptember végén választották meg további négy évre. A 99 távolmaradót nem számítva a 625 szavazásra jogosult tagok 79,85 százaléka (420 igen szavazat és 106 nem szavazat) támogatta Fischer további mandátumát. (FAZ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.