Gyakori kérdések a 444 támogatásával kapcsolatban

Támogassam, ha már Kör tag vagyok? Támogassam, ha már támogatlak?


Igen, ha teheted, megköszönjük. Az első 10 évünk is már nagyon mozgalmas volt, és ez nagyban köszönhető az olvasóink hozzájárulásának. A következő évtizedünk pedig szeretnénk ha még tartalmasabb lenne, ehhez pedig ismét Rád, Rátok, olvasóinkra van szükség.


Miért támogassam a 444 szerkesztőségét?


A 444 elsősorban reklámokból működik. A politikai nyomás alatt lévő magyar piacon eddig sem volt könnyű dolgunk, és nem számítunk rá, hogy a helyzetünk javulni fog. Sőt, az a valószínűbb, hogy a politika még az eddigieknél is jobban próbálja majd korlátozni a lehetőségeinket. A 444 hosszú távú, stabil működését az tudja biztosítani, ha az olvasóink rendszeresen támogatják a munkánkat.


Hogyan tudom támogatni a szerkesztőséget?


Havi rendszeres és egyszeri befizetésre egyaránt van lehetőséged. Támogathatsz minket bankkártyával, átutalással vagy akár PayPal-lal is.


Mennyi pénzre van szükségetek?


A legkisebb egyszeri támogatás is segít, de igazán stabillá a munkánkat a havi rendszeres támogatás teszi.


Miért, mire akarjátok használni a pénzt?


Jó cikkeket, videókat készíteni sok ideig tart, és ezért sokba is kerül. Szeretnénk minél több jó anyagot csinálni, erre fogjuk költeni a pénzt. A támogatásoddal a 444 függetlenségét is erősíted.


Amit nektek adok, az közérdekű adománynak számít?


Nem.


Cégként utalhatok nektek?


Igen, semmi akadálya, de tudd, hogy helyes könyvelés esetén más költségtípusokkal szemben ez nem fogja csökkenteni a társasági adód alapját.


Milyen jogi szabályok vonatkoznak a támogatásra?


Itt tudsz bővebben olvasni a jogi szabályokról. A lényeg az, hogy a te támogatásodat is a 444 készítésére fogjuk költeni, hogy még több jó cikkünk legyen és ha megadod az e-mail címed, akkor küldünk rá néha levelet. De azért olvasd el a jogi szöveget is, nem hosszú!


Az adóm 1%-át fel tudom ajánlani nektek?


Nem. Az adó 1%-át csak nonprofit szervezetek gyűjthetik.


Ja, még azt szeretném kérdezni…


Ha a támogatással kapcsolatban még van kérdésed, akkor tamogatas@444.hu címre írj nekünk, és igyekezni fogunk minél gyorsabban válaszolni!