Orbán Viktor Lévai Anikót is magával vitte Kazahsztánba

2015 április 03., 09:47

A Közép-Ázsiában haknizó miniszterelnök nem csak Fazekas Sándort, Seszták Miklóst és Varga Mihályt meg kb. 100 üzletembert (köztük Mészáros Lőrinc mangalicavállalkozót és a felcsúti polgármester feleségét), de még a feleségét is magával vitte Kazahsztánba.

Így Lévai Anikó – aki még a fideszes választási győzelem napján sem állt ott a férje mellett – hosszú idő után ismét bekerült Orbán Viktor facebookos fotóalbumába. A képek alapján legutóbb több mint egy éve mentek együtt hivatalos külföldi útra, akkor Kínába. (Azóta még tavaly nyáron voltak együtt Zürichben, de abból nem lett köszönet.)

A miniszterelnöki pár, miután virágokkal köszöntötték, Ókovács Szilveszterrel megtekintett egy balettelőadást, járt egy jurtában, és megfigyelte a lovas harcosokat. A látogatásról készített videó itt látható.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.