Magneto egy kávéskanállal ejtette fogságba a Rozsomákot, hogy kávéba fojtsa

2015 augusztus 21., 16:50

Sofiane Samlal 34 éves francia fotós. Pályája elején inkább extrémsportolókat fotózott városi környezetben, de azóta behúzta a geek-kultúra, és most már leginkább miniatűr installációkat fotóz, amik főszereplői LEGO-figurák. A Bored Pandán azt írta, hogy azért szereti ezt a műfajt, mert a fotózás mellett a street-artban és a tökéletes installációk készítésében is bizonyítania kell.

A képeken olyan filmek híres szereplői köszönnek vissza, mint a Csillagok háborúja, és olyan képregények hősei, mint az X-men. Az ismert karakterek viszont új környezetben szerepelnek, ezzel átértelmezve szerepeiket.

A képek forrásai: samsofy.fr és Samsofy Instagram.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.