Magneto egy kávéskanállal ejtette fogságba a Rozsomákot, hogy kávéba fojtsa

2015 augusztus 21., 16:50

Sofiane Samlal 34 éves francia fotós. Pályája elején inkább extrémsportolókat fotózott városi környezetben, de azóta behúzta a geek-kultúra, és most már leginkább miniatűr installációkat fotóz, amik főszereplői LEGO-figurák. A Bored Pandán azt írta, hogy azért szereti ezt a műfajt, mert a fotózás mellett a street-artban és a tökéletes installációk készítésében is bizonyítania kell.

A képeken olyan filmek híres szereplői köszönnek vissza, mint a Csillagok háborúja, és olyan képregények hősei, mint az X-men. Az ismert karakterek viszont új környezetben szerepelnek, ezzel átértelmezve szerepeiket.

A képek forrásai: samsofy.fr és Samsofy Instagram.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt