Nagybetűs MŰVÉSZET került sorra az Arénában

2016 december 11., 18:44

Szombat este valódi VARÁZSLAT tanúi lehettek a Papp László Sportaréna sokat látott falai, és a közöttük megjelent úri közönség. Havasi Balázs zongora-, bőrdzseki- és hajviseletművész számos művészvendége, művészbarátja és művészsegítője társaságában valóságos összművészeti (gesamtkunstwerk) orgiában részesítette a zsúfolásig megtelt gombostűt sem lehetett leejteni.

A nagyszabású showműsorban elhangzott számtalan klasszikus világsláger valamint nagysikerű közönségkedvenc is. A magas művészi színvonal nem szűköldködött a látványos showelemeken, de mégsem ment a klasszikus értelemben vett esztétikum rovására. A szépszámú közönség valóságos ovációval fogadta az egymást követő fülbemászó dallamokat és kellemesebbnél kellemesebb melódiákat.

Havasi Balázs, a művész, a showman, az EMBER ezúttal is csattanós választ adott a huhogóknak, bebizonyította, hogy Magyarországon igenis van közönsége a minden szempontból igényes, valódi értékeket képviselő művészetnek, még akkor is, ha nélkülözi az üres színpadiasságot, a giccsességet, a talmi csillogást.

A nagysikerű koncert végén szinte hallani lehetett a közönség egyemberként sohaját: JÖVŐRE VELETEK UGYANITT.

Havasi Balázs zongoraművész, zeneszerző  a HAVASI Symphonic című szimfonikus produkció koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2016. december 10-én. MTI Fotó: Mohai Balázs
photo_camera Havasi Balázs zongoraművész, zeneszerző a HAVASI Symphonic című szimfonikus produkció koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2016. december 10-én. MTI Fotó: Mohai Balázs
Leona Lewis angol énekesnõ Havasi Balázs zongoramûvész, zeneszerzõ HAVASI Symphonic címû szimfonikus produkciójának koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2016. december 10-én. MTI Fotó: Mohai Balázs.
photo_camera Leona Lewis angol énekesnő Havasi Balázs zongoramûvész, zeneszerzõ HAVASI Symphonic címû szimfonikus produkciójának koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2016. december 10-én. MTI Fotó: Mohai Balázs
.Havasi Balázs zongoraművész, zeneszerző és hű zonrogára, Bösendorfer a HAVASI Symphonic címû szimfonikus produkció koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2016. december 10-én. MTI Fotó: Mohai Balázs.
photo_camera Havasi Balázs zongoraművész, zeneszerző és hű zonrogára, Bösendorfer a HAVASI Symphonic címû szimfonikus produkció koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2016. december 10-én. MTI Fotó: Mohai Balázs
Gyönyörű fényekben úszott Havasi Balázs zongoraművész, zeneszerző a HAVASI Symphonic címû szimfonikus produkció koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2016. december 10-én. MTI Fotó: Mohai Balázs.
photo_camera Gyönyörű fényekben úszott Havasi Balázs zongoraművész, zeneszerző a HAVASI Symphonic címû szimfonikus produkció koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2016. december 10-én. MTI Fotó: Mohai Balázs
photo_camera Havasi Balázs, a művész, a showman, az EMBER. MTI Fotó: Mohai Balázs

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.