Felfújható hordóval tiltakozott a Greenpeace Paks2 ellen

2018 március 25., 12:23

Egy gigantikus felfújható hordóval tiltakozott a Duna Parlament előtti szakaszán Paks2 ellen a Greenpeace vasárnap. A környezetvédő szervezet az akciójával arra akarta ráirányítani a figyelmet, hogy

nincs megoldva a kiégett paksi fűtőelemek tárolása.

A szervezet ezért az atomerőmű bővítésének leállítását követeli, amihez aláírásokat is gyűjtenek. A Stop Paks2 petíciót eddig 24 ezren írták alá.

photo_camera Fotó: Mónus Márton/MTI/MTVA
photo_camera Fotó: Mónus Márton/MTI/MTVA
A Greenpeace demonstrációja a Dunán a Batthyány térnél 2018. március 25-én. A demonstrálók a majdani Paks II kiégett fűtőelemeinek tárolásával kapcsolatos aggályaikat fejezték ki.
photo_camera Fotó: Mónus Márton/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.