Rogán Antal átadta a Holnapocska Tábor hullámvasútját

2019 április 13., 14:14

Rogán Antal a Kis-Balaton melletti Zalaszabaron, a Holnapocska Tábor és Zobori Élménypark vendégeként töltötte a szombat délelőttöt. A több mint egymilliárd forintos fejlesztés átadásakor az MTI szerint azt mondta: a következő évtizedben 828 milliárd forint forrást szán a kormányzat a magyar turizmus kifejezetten Budapesten kívüli fejlesztéseire.

Zalaszabar megelőzte Budapestet, ugyanis Magyarország első fix telepítésű hullámvasútja is itt épült fel, illetve ilyen színvonalú, gyerekeknek szolgáló élménypark máshol sincs az országban - közölte a propagandaminiszter, majd felpattant a hullámvasútra az átadón megjelent többi fideszes politikussal együtt.

photo_camera Fotó: Varga György/MTI/MTVA
Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezetõ miniszter (b) és Vígh László fideszes országgyûlési képviselõ (j) a zalaszabari Holnapocska Tábor és Zobori Élménypark új hullámvasútján 2019. április 13-án.
photo_camera Fotó: Varga György/MTI/MTVA
Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter és Vígh László fideszes országgyűlési képviselő a zalaszabari Holnapocska Tábor és Zobori Élménypark új hullámvasútján 2019. április 13-án.
photo_camera Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter és Vígh László fideszes országgyűlési képviselő a zalaszabari Holnapocska Tábor és Zobori Élménypark új hullámvasútján Fotó: Varga György/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.