Rogán Antal átadta a Holnapocska Tábor hullámvasútját

2019 április 13., szombat 14:14

Rogán Antal a Kis-Balaton melletti Zalaszabaron, a Holnapocska Tábor és Zobori Élménypark vendégeként töltötte a szombat délelőttöt. A több mint egymilliárd forintos fejlesztés átadásakor az MTI szerint azt mondta: a következő évtizedben 828 milliárd forint forrást szán a kormányzat a magyar turizmus kifejezetten Budapesten kívüli fejlesztéseire.

Zalaszabar megelőzte Budapestet, ugyanis Magyarország első fix telepítésű hullámvasútja is itt épült fel, illetve ilyen színvonalú, gyerekeknek szolgáló élménypark máshol sincs az országban - közölte a propagandaminiszter, majd felpattant a hullámvasútra az átadón megjelent többi fideszes politikussal együtt.

Fotó: Varga György/MTI/MTVA
Fotó: Varga György/MTI/MTVA
Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter és Vígh László fideszes országgyűlési képviselő a zalaszabari Holnapocska Tábor és Zobori Élménypark új hullámvasútján Fotó: Varga György/MTI/MTVA

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt