Államtitkárral kézbesítette a rezsi-utalványt a postás

2019 szeptember 02., 09:38
Fónagy János, a Miniszterelnöki Kormányiroda parlamenti államtitkára beszélget egy rezsi-utalványt kézbesítõ postással a XIII. kerületben 2019. szeptember 1-jén.
photo_camera "Fónagy János, a Miniszterelnöki Kormányiroda parlamenti államtitkára beszélget egy rezsi-utalványt kézbesítõ postással a XIII. kerületben 2019. szeptember 1-jén." Fotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA
gy postás rezsi-utalványt kézbesít egy XIII. kerületi nyugdíjasnak 2019. szeptember 1-jén
photo_camera "Egy postás rezsi-utalványt kézbesít egy XIII. kerületi nyugdíjasnak." Fotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA
photo_camera "Érték: 9 000 Ft (kilenczer forint)" Fotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA
photo_camera Fotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA
Egy XIII. kerületi nyugdíjas mutatja a borítékban érkezett, postástól átvett rezsi-utalványt 2019. szeptember 1-jén
photo_camera Rezsi-utalvány. Fotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA
Fónagy János, a Miniszterelnöki Kormányiroda parlamenti államtitkára köszönt egy XIII. kerületi nyugdíjast, akinek a postás rezsi-utalványt kézbesített 2019. szeptember 1-jén.
photo_camera "Fónagy János, a Miniszterelnöki Kormányiroda parlamenti államtitkára köszönti a XIII. kerületi nyugdíjast, akinek a postás rezsi-utalványt kézbesített 2019. szeptember 1-jén." Fotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.