Nap képe: Németh Szilárd és a katonák

2020 május 21., 16:50

„Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott és Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a honvédelem napja alkalmából tartott sajtótájékoztatón a minisztériumban 2020. május 21-én” – írta az MTI Illyés Tibor fotója mellé. A beszámoló szerint Németh Szilárd többek közt azt mondta, hogy 171 évvel ezelőtt ezen a napon vették be a magyar honvédek Buda várát.

„Azóta is büszkék vagyunk a magyar virtusra és a magyar katonákra”

– jelentette ki az államtitkár, míg Nyitrai Zsolt arról beszélt, hogy Magyarország kormányának fő célja a magyar emberek biztonságának védelme:

„Biztonság nélkül nincs fejlődés, gazdasági növekedés. A Magyar Honvédség pedig a magyarok biztonságának egyik fő záloga.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.