Most volt a harmadik földrengés Veronában a déli horvátországi óta

2020 december 29., 15:13
Az a kép nem Veronában, hanem a horvát főváros, Zágráb egyik üzlete előtt készült kedd délután.
photo_camera Az a kép nem Veronában, hanem a horvát főváros, Zágráb egyik üzlete előtt készült kedd délután. Fotó: Stipe Majic/Anadolu Agency via AFP

Alig nyugodtak meg a Verona környékén lakók azután, hogy a 12 óra 20-as horvátországi földrengést náluk is érezni lehetett az épületek felső emeletein, helyben is mozogni kezdett a föld.

14 óra 2 perckor jött az első rengés, ami 3,4-es erőssségű volt. Ezt szűk háromnegyed órával később egy 2,8-as erejű követte, és pár perce, valamivel délután fél 4 után óra előtt érkezett az eddigi legerősebb, 4,4-es fokozatú.

link Forrás

Vagyis két órán belül háromszor is megmozdult a föld Észak-Olaszországban.

(via Il Messagero)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.