Legendák között jártunk: Tusványos kapitális szpottingjai

2022 július 20., 18:48

A 31. Tusványos Fesztiválon, a jobboldal éves nagy találkozóján már melegszik a hangulat. A legnagyobb vad csupán szombaton lép fel, de azért Gulyás Gergelyt már mikrofonvégre kaptuk, és meghallgattuk a párt médiamunkásait elüldöző libsi ármányról szóló panelbeszélgetést is. A holdudvar jelentős része már befutott. Egy tűt nem lehet úgy elejteni, hogy az ne egy prominens fideszes lábába fúródjon. Úgy vetettük bele magunkat a szpottolásba, mint maci a málnásba.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.