Még Rákay Philip is visszazökkent a valóságba a Fidesz frakcióülésén

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
2022 szeptember 22., 06:56

– Hogy hívják, amikor a konzervatív influenszer Mercedese leparkol a Mészáros-szálloda előtt?

– Kihelyezett frakcióülés a magyar családok védelméről!

Balatonalmádiban tartja szerdán és csütörtökön évadnyitó frakcióülését a Fidesz. Az eseményt Mészáros Lőrinc közpénzből felújított szállodájában, a Hunguest BÁL Resortban rendezik. A hotelhez vezető utat már szerda délelőtt lezárták, rendőrök posztolnak a környéken. Az ülés Orbán Viktor eligazító beszédével kezdődött szerdán, a nyilvánosság teljes kizárásával – a Magyar Nemzetnek azért

sikerült megtudnia

részleteket arról, hogy mit mondott a miniszterelnök: a szankciók nem működnek, és mindenkit arra szólított, hogy tegyen meg mindent a magyar családok védelméért. A kormánylap értesülései szerint néhány résztvevő a Gyurcsányról szóló résznél olyan lelkes lett, hogy a beszéd közben bekiabálták: Soha többé Gyurcsányt! További részletek itt.

A 444 fotósa, Németh Dániel szerdán megörökítette a frakcióülésre érkezőket. Köztük volt Rákay Philip – nem parlamenti képviselő –, aki másfél hete Kötcsén tudósítóinknak még így tért ki a megszorításokkal kapcsolatos kérdés elől: „két nappal ezelőtt fejeztem be minden idők egyik legnagyobb magyar filmjének forgatását, és én mint egy időutazó, most valahogy a 19. században érzem magam, úgyhogy próbálnék visszazökkenni”.

photo_camera Rákay Philip Fotó: Németh Dániel/444

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt