Mindenki táncolt

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
2022 október 23., 10:29

Csütörtöktől vasárnap estig a kolbászt ünneplik Békéscsabán, már huszonötödik alkalommal. A Békéscsabai Kolbászfesztivált egy házaspár találta ki a kilencvenes években, mára pedig már akkorára nőtte ki magát, hogy a fesztivál teljes ideje alatt akár 60-70 ezer ember is megfordul itt.

photo_camera Fotó: Bankó Gábor / 444

Mi szombaton jártunk a helyszínen, ahol már kora reggel óriási tömeg volt. A nemzetközi kolbászgyúróversenyen rengetegen vettek részt, a zsűri nemcsak a kolbászt, de a versenyzők ruházatát is díjazta.

photo_camera Fotó: Bankó Gábor / 444

A felkészülés - és tulajdonképpen a fesztivál teljes - ideje alatt folyamatosan zenekarok szórakoztatták a közönséget, így kiderült például, hogyan hangzik fájóan magas hangerőn az Úristen, ki ez a lány című popsláger mulatós ritmusban.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.