Így zajlott a Kis Kreml ostroma egy átlagos kedd reggelen a budai Várban

2023 március 14., 13:22
  • Rég volt ilyen: a magyar ellenzék egy csoportja kitalált valamit és meg is valósította.
  • Hadházy Ákos és a Momentum-frakció tagjai március 14-én kedden reggel pikk-pakk lebontották a Karmelita kolostort a választópolgároktól elválasztó, teljesen kamu indokkal másfél éve ott álló fémkordont.
  • Az amilyen gyors, olyan bizarr eseményen a következők történtek:

2023. március 14. kedd, 8:38

Úgy dübörög a szívem, mint a napozófedélzet teakfa borítása Matolcsy Ádám kedvenc jachtján. Épp most parkoltam le a motort a Dísz tér sarkán és máris belebotlottam Kovács “Drótszőrű” Zoltán államtitkárba, aki Nagy János államtitkárral, Orbán Viktor határidőnaplójának kezelőjével kvaterkázik. A Szürke Eminenciás és a kormány twitteres trollja a Kis Kremlhez Karmelita kolostorhoz vezető Színház utca szájánál beszélgetnek.

“Vajon tudják?” - zsizseg bennem a kérdés, ahogy meglátom őket, ezért is kapott el a szívdobogás. Nem véletlenül ugrottam ugyanis fel a Várba ezen a kellemesen napos, de egyébként meglehetősen átlagos kedd reggelen. Hanem azért, mert egy Informátor szerint ma 9 tájban Hadházy képviselő és a Momentum-frakció tagjai le fogják bontani a Karmelita köré másfél évvel ezelőtt felhúzott kordont.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.