Mészáros Lőrinccel a fedélzeten lefotóztuk a NER szolgálatába állt legújabb szuperjachtot

2023 augusztus 07., 03:55

Megtaláltuk a NER-es vállalkozók legeslegújabb zászlóshajóját. Olyan ez, mint az infláció, egyre csak nő. Az új jacht 23 százalékkal hosszabb, mint elődje, a most dobra vert Seagull. Apró kellemetlenség, de így viszont már – mint most Mészáros Lőrincék is megtudhatták – parkolni sem könnyű vele, és néhány kikötőbe valószínűleg be sem fér majd.

link Forrás

Itt van például Capri. Míg a kettővel ezelőtti előd, a jóval kisebb és szinte már fapadosnak tűnő Lady Mrd a maga 43 méterével még simán elfért a kikötő jachtoknak fenntartott részén, az új hajó a maga 62 méteres hosszával csak a nagyobb és forgalmasabb – a kompok által használt – részre tud beállni este. Reggel pedig Mészárosékkal a fedélzeten az első komp érkezése előtt ki kellett állniuk a Marine Grandéból.

Ha mindenképp a kikötőben szeretnénk tölteni az éjszakát, mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Egy éjszakáért 3000 eurót kell fizetnünk, és hónapokkal előre lefoglalni a helyet. Ha ez nem jelent gondot, imbolygásmentes lesz a hajón töltött éjszakánk.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.