Magas színvonal, szép számú közönség, számottevő sörök, kitűnő hangulat

szeptember 30., 16:52

Teltházas, jó hangulatú találkozón (vezette: Ardai) élvezhette a szép számú közönség Winkler Róbert sörstandupművész majdnem önálló estjét szombaton az óbudai Mad Gardenben. Az időjárás nem fogadta kegyeibe az óbudai Mad Gardenbe kilátogató szép számú, ám igen lelkes előfizetőket: az eső ugyan elállt, de kellemetlen hűvös széllel, tíz fok körüli hőmérséklettel kellett dacolniuk a résztvevőknek, akik szerencsére szép számban vettek részt. Az óbudai Mad Gardenben.

A minden tekintetben jobb, színvonalasabb, találóbb főszerkesztői címjavaslat (Sörös-terv) ellenére 444 Sörmageddon néven tartott rendezvényen a 444 előfizetői (akik igen szép számban jelentek meg) élvezhették Winkler Róbert sörkulturális ismeretterjesztő „poénjait”, és a különleges söreiről híres Mad Scientist főzde híres különleges söreit. Konkrétan a Mad Light csökkentett kalóriatartalmú session IPA-t, a hivatalos Sárkányok háza-sör Green Council New England Pale Ale-t, a Double Svart melomelt, a Fekete Zaj fesztiválra készült Mad in Black fekete pilst, a Phat Boi tonkababos, kávés, kakaóbabos vaníliás imperial stoutot, ez utóbbit Mad Scientist Pink Tonickal is. Meg még amit kértek.

A bízvást jó hangulatúnak nevezhető rendezvény szép számú résztvevőinek gyomorsavszintjének helyreállításáról a Marmorstein pékség gondoskodott, a tulajdonos önkezével, munkaidőn túl, szombaton sütött, erre az alkalomra fejlesztett egyedi Jeti-kiflijével (kiflitésztából készült, barheszosan fonott formájú, sós-szezámmagos-köménymagos péksütemény).

photo_camera Tacskó származású olvasónk láthatóan odavan az alacsony alkoholtartalmú session ipáért. Fotó: Bankó Gábor / 444
photo_camera Vidám percek a szép számú közönség soraiban. Fotó: Bakó Gábor / 444
photo_camera Dénes Balázs, a Mad Scientist főzőmestere meséli a szép számú, jó hangulatban söröző közönségnek, mire gondolt a költő. A háttérben a főszerkesztő autentikus pózban önköltséges, holland alkoholmentes ipát fogyaszt.
Fotó: Bankó Gábor / 444
photo_camera „Ha én gazdag lennék” – Winkler Róbert magyar nótákat és operettrészletek énekel. Fotó: Bankó Gábor / 444
photo_camera Fotó: Bankó Gábor / 444
photo_camera Az első tétel: Mad Light session IPA. Fotó: Bankó Gábor / 444
photo_camera A Borízű hang kétharmada sörszakért. Fotó: Bankó Gábor / 444

Ha szeretnéd megkapni a 444 hírleveleit és meghívót az előfizetői rendezvényekre, fizess elő a 444-re, ezen az oldalon.