Hogyan lesz Andy Vajnának offshore-telefonja?

Tbg
kultúra
2014 szeptember 08., 05:49
comments 32
photo_camera az Átlátszón.

Hát úgy, hogy odamegy az offshore-sarokhoz, és telefonja!44! Az Átlátszó megrajzolta a Vajna-érdekeltségek mögött álló offshore-céghálót, megállapította, hogy

"Andrew G. Vajna magánszemélyt közvetlenül egyetlen magyar cégben sem találjuk meg tulajdonosként"

Pedig az Orbán-kormánnyal kifejezetten jó kapcsolatokat ápoló vállalkozó-kormánybiztos számos olyan vállalkozást visz, amely az állam segítségével jutott jobb üzletekhez Magyarországon (Las Vegas Casino, Nobu, Byblos, Intercom stb.), ám ezen cégek mögött csak és kizárólag nevadai, curacaoi vagy éppen luxembourgi székhelyű offshore-cégeket találni. (Átlátszó)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.