Karriertanácsok baloldali terroristáknak

Popkult
2013 április 11., 09:49

Mi kell ahhoz, hogy valaki egyetemi tanár legyen az Egyesült Államokban? A Daily Beast megfigyelése szerint a legjobb módszer, ha valami zavaros baloldali ideológiára hivatkozva bankot rabol kisajátít, esetleg meggyilkol pár embert. Ha ezt teszi, akkor nem bűnöző, hanem politikai fogoly, és ha véletlenül kinevezik a New York University jogász szakának rezidens professzorává, akkor hivatalos életrajzában a terrorista múlt már mint "emberi jogi aktivizmus" jelenik meg. Ez történt legalábbis a szélsőbalos terrorcsoport, a Weather Underground gyilkosságért húsz évre ítélt tagjával, Kathy Boudinnel. De más weathermenek is egyetemi oktatóként folytatták, például a rendőrgyilkosság gyanújába keveredett Bill Ayers és Bernadine Dohrn is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.