Déri János kapta a Megyesi Gusztáv-díjat

Egyéb
2013 április 16., 08:52

Bocsánat, fordítva.

A díjat Déri halálakor, 1992-ben alapították a műsorvezető, szerkesztő barátai, azóta minden évben odaítélik egy tehetséges újságírónak vagy előadóművésznek. Az első Déri-díjat, ami egyébként egy arany egyforintos Déri arcképével, 1993-ban Bereményi Géza kapta. További díjazottak az elmúlt húsz évből:

Márta István, Geszti Péter, Földes László (Hobo), Sebestyén Márta, Fábry Sándor, Koltai Róbert, Verebes István, Alföldi Róbert, Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Kepes András, Juszt László, Friderikusz Sándor, Rózsa Péter, Hajós András, Krizsó Szilvia, Kálmán Olga, Parti Nagy Lajos és Szaniszló Ferenc.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.