2017-ben Orbán lesz az államfő

FILM
2013 április 29., 07:26

2017-ben Orbán lehet a köztársági elnök, legalábbis ezt lehet kivenni a Gyurcsány-parodista utalásaiból. Aztán visszaugrunk 2006-ba, Gyurcsány alighanem Szili Katalinnak mutogatja a táncos videót. Ki maga, Hugh Grant? kérdezi az elegedetlen Szili. Szerinte ezzel nem lehet megfogni a nyugdijasokat. Horváth Bence kollégánkat sokkolja a film, szerinte a párbeszédek elképesztőek, tényleg nem tud senki játszani. Ha Jancsó forgatta volna, még vicces is lenne.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.