Nehéz illusztrálni az őszödi beszédet

FILM
2013 április 29., 08:34

Ki hitte volna, hogy újra visszatérhetünk még a beszédhez. Az esküvői videóst lecserélték egy monitorra, amin egy sárga hangsávon követhető Gyurcsány hanghordozása. Aztán újabb váltás, újságírót látunk, aki otthon Bencsik Andrásos Sajtóklubot. Éppen Rákosiról van szó. Bence kollégámnak elképzelése sincs, hogy mi is lehet ennek a funkciója. Az újságíró azért tévézik egyedül, mert a felesége és a lánya a Bazilikában vannak (de miért maradt otthon a férj?). Őket eddig nem láttuk, a feleséget Fésüs Nelly játsza. A Sajtóklubban Kondkor Katalin beszél a történelmi kárpótlásról.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.