A kisboltban már folyik az aláírásgyűjtés a trafikpanama ellen

POLITIKA
2013 április 30., 15:04

alairas1

Egy Váci úti, természetesen cigarettát is áruló éjjel-napppali kisboltban kedden elkezdték gyűjteni az aláírásokat a kormány trafikpanamája elleni tiltakozási íveken. Ott jártunkkor tanúi voltunk az első aláírásnak. A boltos azt mondta, a főnökétől kapta az íveket, és még sok-sok aláírásra számít.

Az ív ismeretlen terjesztői (a főnök) követelik a dohánykoncessziós pályázatok nyilvánosságra hozatalát, a fellebbezés lehetőségét, és egy parlamenti vizsgálóbizottság felállítását. Azt szeretnék, hogy ha a vizsgálat jogszerűtlennek ítéli a koncessziós jogok odaítélésének körülményeit., a kormány semmisítse meg a mostani eredményeket, és írjon ki új pályázatot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.