Szépségversenyt rendeznek a magyar WoT-osok

  • World of Tanks-játékosok szépségversenyét hirdette meg a magyar WoT-portál
  • A feladat az volt, hogy küldjenek egy képet magukról katonai öltözetben nicknevükkel és az oldal nevével
  • Sokan jelentkeztek is
  • Mi pedig most megmutatunk néhány versenyzőt
  • A World of Tanks egyébként egy ingyenesen játszható, fehérorosz fejlesztésű multiplayer online játék, ami egy Guniess-rekordot is tart: 2011-ben volt, hogy 91 311 játékos játszott egyszerre az orosz szerveren

tank1

"M. Zsófi vagyok (Kirigakure), 21 éves és eléggé szeretek tankozni. Régen nem rajongtam érte, de a környezetemnek köszönhetően ez megváltozott. Amikor tehetem játszom, kedvenc tankom a Kv-1 és a Kv-1s, egyenlőre."

 

tank4

Boncz Adrienn, vagyis Adribabacica 24 éves, kitűnő tanuló.  Kedvence a Tiger II.

 

tank6

Róla annyit tudunk, hogy Anettnek hívják és Xoragon néven játszik, illetve azt, hogy fényképével kisebb vitát generált a hozzászólók között. Ahogy egy játékos fogalmazott: "Ez jó stukker? M4-hez ki a fene használ 2500-as hicap-et, Egy rendes játékra be se engednék vele." Arról nem beszélve, hogy néhányak szerint ez a kép már túlzás. Más azonban megvédte: "Szerintem fölöslegesek a negatív kommentek. Szerintem jól sikerült kép. Romos épület, fegyver, sexi lány woodland terep ruciban, áldozattal... Igényes kép. Látszik, hogy nem csak összecsapták, hanem foglalkoztak is vele. Jellemzésem röviden: sexi és hangulatos militarys kép."

 

tank3

"7 hónapos terhes kismama vagyok. Időmet a WOT- játszással töltöm.Vőlegényemmel együtt játszunk az acount-on. Imádom ezt a játékot. A pici babám úgy szintén. Ahogy meghallja a lövéseket meg a tank zenéjét akkor megy a pocakbeli csata" - meséli Renton18.

 

tank13

TankerCica öccse, férje és kisfia után kezdett játszani, aztán rákattant a WoT-ra.

 

tank5

Petra. 20 éves, szereti a WoT-ot, mert kikapcsolja, barátokat szerez vele és történelmi jelentősége is van. Ahogy egy kommentelő megjegyzi : "Jó kép ^^ Öreg Windows XP... :)"

Az összes eddigi induló képe itt tekinthető meg.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.