Balogh József családja is kapott egy trafikot

A feleségverő képviselő fia nyerte meg Fülöpházán a trafiküzemeltetési jogot, írja a Hír24. A nyertes Liptai Szabolcs Richárd annak a fideszes képviselőnek, egyben fülöpházi polgármesternek a fia, akinek az élettársa éppen kórházban fekszik, mert a férfi eltörte az orrát.

Először mi írtuk meg, hogy  a kecskeméti izsáki úti kórház szájsebészetén kezelik a fülöpházi polgármester, Balogh József élettársát. A nőt vasárnap este vitték be, a fül-orr-gégészetről átszállították a szájsebészetre, ahol ma dél körül még vizsgálták.

Arról, hogy mi baja, a kórház nem adhatott felvilágosítást, de egy helyi forrásunk azt mondta, hogy a polgármester annyira megverte, hogy eltört az orra. Balogh kilenc éve él együtt mostani élettársával, akiért otthagyta korábbi feleségét.

Balogh volt felesége azt mondta, hogy nagyrészt a fideszes képviselő agresszivitása miatt váltak el. Korábban őt is többször megverte, több csontját eltörte, de a kórházban nem mondhatta el, hogy mi történt.

“Azt kellett mondanom, hogy leestem a vetőgépről, mert azt mondta, hogy különben megöl”, mondta a volt feleség. “Egy zalai orvoshoz mentünk, nem a helyi kórházba, de ő vitt, úgyhogy nem mondhattam semmit.” Baloghot kerestük a polgármesteri hivatalban, a mobilján és a parlamentben is, de egyelőre nem sikerült elérnünk.

A Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője azt mondta, hogy a kecskeméti rendőrség vasárnap nyomozást rendelt el súlyos testi sértés gyanúja miatt, viszont az ügy már átkerült a Központi Nyomozó Főügyészséghez, mert az egyik félnek mentelmi joga van. A rendőrség neveket nem mondott.

Balogh az ügyről azt mondta, hogy szombaton lakodalomban voltak, és azt se tudja, hogy értek haza. Csak amikor reggel felkelt, akkor vette észre, hogy a barátnője kórházban van. A nő azt mondta, hogy Balogh megütötte, de ezt ő “nem tudja elképzelni”. A képviselő kézfeje sebes, de erre annyit mondott, hogy prököltet főztek és ott sérült meg. Nem emlékszik semmire, mert “fáradt voltam, be voltam már hangyásodva és elaludtam”. Arra még emlékezett, hogy a nő matatott az éjjeliszekrényénél. Szerinte valaki áll az ügy mögött, de nem tudja, hogy ki az.

Balogh másnap azért még elment Fülöpházán az első Helyi Termék Ünnepepre, amit az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület „Háztájit az asztalra!” programján belül rendeztek meg.