Még a Magyar Nemzet lebuktatott baloldali trafikosa is fideszes

politika
2013 május 02., 06:18

Nagyjából három órába telt, mire a magyar sajtóban valakinek eszébe jutott ellenőrizni a Magyar Nemzet reggeli állításait, és rákeresni Puch József nevére (vagy legalább felnyitni egy keddi Népszabadságot). A hvg.hu becsületére legyen mondva, nekik legalább igen, így övék a találat: a madocsai képviselő ugyan valóban Puch László testvére, UPDATE: még csak nem is Puch testvére, és a Magyar Nemzet elfelejtette hozzátenni, hogy egyébként fideszes képviselő.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.