Ellopták Bajnai Skodáját Pozsonyban!!4!

bűnügy
2013 május 03., 13:40
photo_camera facebook.com

Ellopták Pozsonyban (Szlovákia fővárosa) Bajnai Gordon autóját.

Pénteken Szlovákiában tárgyalt. Volt már Robert Fico miniszterelnöknél, utána elment a Híd/Most nevű párt székházába. Leparkolt a pártház előtt a Skoda Superb fekete kombijával, és a társaság bement tárgyalni.

Aztán valamikor dél és kettő között ellopták a kocsit. A sofőr vette észre. A magyar rendszámú járművet már körözi a szlovák rendőrség.

Bajnainak nincs szerencséje a Skodájával. Tavaly decemberben egy parkoló autónak ment neki vele.

photo_camera A táblázat azt mutatja meg, mely autómárkákat vitték a leginkább Szlovákiában 2011-ben és 2012-ben. Míg a lopott Fabiák száma csökken, a Superbeké emelkedett.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.