Sajnos nem tudunk elég gyorsan számolni

POLITIKA
2013 május 06., 13:01

így esélyünk sincs megtippelni, hány szótagot tud kiejteni percenként Gúr Nándor, az MSZP legpörgőbb nyelvű szónoka. Azt, hogy miről beszél, általában az ötödik szó környékén szoktuk elveszíteni. Pedig alkalmunk volt pár, hogy kísérletezzünk:

Válaszában Soltész Miklós államtitkár számokkal kedveskedett nekünk: 21 500, 12 900, 57 500, 73 000, 200-250 000. Sorrendben: az állami gondozottak száma, a nevelőszülőknél elhelyezett állami gondozottak száma, a gondozott gyermek után a nevelőszülőnek járó támogatás, a speciális gondozási igényű gondozott után járó támogatás, egy 3-4 gyermeket nevelő nevelőszülő havi bevétele.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.