Megbukott a Pécsi Picsaember

életmód
2013 május 07., 19:56

ppmbr

  • 14 lájk.
  • Megközelíteni se tudta a legendás Szegedi Picsaember sikerét.
  • Azóta már a Szegedi Picsaember is megbukott, az eredeti oldalt törölték, most egy kilúgozott verzió érhető el.

Emlékeznek még a Szegedi Picsaemberre? A hétvége sztárjáról még a Kiskegyed is írt, mielőtt az oldal alkotói megfutamodtak volna, és sutba vágva tízezer lájkot létrehozták A Szegedi Mr. Forrónaci nevű oldalt, ahol már moderálják a kommenteket és szűrik a tartalmat. Most éppen 130 lájknál tartanak.

UPDATE: megkerült az eredeti picsaemberoldal is!

Ennél szánalmasabbat csak a Pécsi Picsaember oldal alkotói buktak. Pedig ők nem szemérmesek, az eredeti picsaemberoldal szellemében trágárságokkal teli, ún. mémekkel kísérelnek rajongókat szerezni. Egyelőre kevés sikerrel. Annyit mondunk, 14 lájk.

Nem vagyunk meglepve. Míg a szegedi eredeti fő ereje az oldal főszereplőjéről közölt, szinte átláthatatlan és felfoghatatlan mennyiségű fénykép volt, a pécsi picsaemberről egyetlen profilkép van csak. ezen egy embert látunk a Széchenyi téren a seggére lógó neccpólóban, ami alatt minden bizonnyal fürdőnadrágot visel.

Fürdőnadrágot. Meg szalmakalapot. Valaki jön haza a strandról. Mindezt hátulról. Leírhatatlan a csalódás.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.