Kösz Orbán, nincs lecó!

POLITIKA
2013 május 09., 05:44

„Nem tudok ígéretet tenni arra, hogy ott lesznek szeptemberre a tankönyvek az iskolákban" - mondta a Heti Válasznak a Nemzedékek Tudása (korábban Nemzeti) Tankönyvkiadó (NTK) vezérigazgatója. Annyira szűkre szabta a köznevelési államtitkárság a határidőket, hogy a máskor 1-2 évig tartó tankönyvfejlesztéseket, átírásokat 1-1,5 hónap alatt kellett elvégezniük. A részletekbe nem is nagyon mennénk most bele, a linkelt cikkben mindenki elolvadhatja, inkább óriási pacsit küldünk a kormánynak ezért a húzásért. Hogyan lehetne a fiatalok körében kissé megkopott népszerűséget sikeresebben visszaszerezni, mint azzal, hogy gyakorlatilag meghosszabbítják a nyári szünetet? If the kids are united Fidesz never will be divided!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.