Rolling Stones + Tom Waits

Popkult
2013 május 09., 09:35

Végre kikerült az internetes világhálóra az első jó minőségű felvétel a Rolling Stones nyugdíjasklub és a minden reggel zsilettpengékkel gargalizáló Tom Waits közös produkciójáról. A Little Red Rooster című klasszikus bluesdal előadása megfelel a műfaji követelményeknek, bár a világot talán nem fogja megváltani.

Az angol együttes akkor kezdett el jelenlegi koncertturnéján kétségbeesetten mindenféle sztárvendégek után kapkodni, amikor az alapításuk 50. évfordulóját ünneplő turné méregdrága jegyei nem úgy fogytak, ahogy elképzelték. Felléptek például már Gwen Stefanival is.

Tom Waits, Mick Jagger és Keith Richards egyébként összesen 201 évesek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.