A kormány helyi ügynek tartja a szekszárdi trafikbotrányt

POLITIKA
2013 május 10., 10:23

Giró-Szász András kormányszóvivő egy sajtótájékoztatón újságírói kérdésre válaszolva azt mondta, hogy a kormány helyi ügynek tartja, ezért nem foglalkozik a szekszárdi dohányboltpályázatokkal. Giró-Szász szerint természetes, hogy egy polgármester mindenről tudni akar a településén. (MTI)

Ez nem sokkal azután történt, hogy kiderült: hangfelvétel bizonyítja, hogy tisztán politikai alapon osztották ki a dohányboltok üzemeltetési jogát, Szekszárdon legalábbis egészen biztosan.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.