Folytatodik az Occupy Ludwig

kultúra
2013 május 10., 11:55
photo_camera Összefogás a kortárs művészetért - Facebook

"Az Összefogás a Kortárs Művészetért a Ludwig Múzeum épületét a mai naptól kezdődően napi 24 órában nyitva tartja. Jelen vagyunk, itt dolgozunk, itt fórumozunk, itt alszunk, ameddig a követeléseink nem teljesülnek." - kezdi közleményét az Összefogás a Kortárs Művészetekért csoport. A főleg egyetemi hallgatókat tömörítő csoport tagjai csütörtök délelőtt szállták meg a Ludwig Múzeum előterét, ezzel tiltakozva a múzeum titkosított kurátori pályázatai miatt.

A Ludwigba elkezdtek programokat is szervezni, és mindaddig maradnak, amíg követeléseik nem teljesülnek. A minisztérium válaszlevelében egyeztetésre hívta a csoport képviselőit.

 

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt