Folytatodik az Occupy Ludwig

kultúra
2013 május 10., 11:55
photo_camera Összefogás a kortárs művészetért - Facebook

"Az Összefogás a Kortárs Művészetért a Ludwig Múzeum épületét a mai naptól kezdődően napi 24 órában nyitva tartja. Jelen vagyunk, itt dolgozunk, itt fórumozunk, itt alszunk, ameddig a követeléseink nem teljesülnek." - kezdi közleményét az Összefogás a Kortárs Művészetekért csoport. A főleg egyetemi hallgatókat tömörítő csoport tagjai csütörtök délelőtt szállták meg a Ludwig Múzeum előterét, ezzel tiltakozva a múzeum titkosított kurátori pályázatai miatt.

A Ludwigba elkezdtek programokat is szervezni, és mindaddig maradnak, amíg követeléseik nem teljesülnek. A minisztérium válaszlevelében egyeztetésre hívta a csoport képviselőit.

 

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.