Drámai vereség a Hattrick-vébé döntőjében

sport
2013 május 12., 20:11
photo_camera https://www.facebook.com/Hattrick

A magyar bitlabdarúgó-válogatott tizenegyespárbajban kapott ki a Hattrick-vébé döntőjében.

A Crna Gora-i világbajnokság utolsó meccsén a magyar csapat védekezőbb felállásban, az ellenfél játékát megfojtó presszing taktikával kezdett, de a 16. percben már így is két góllal vezetett a nagyon erős támadókkal felálló Bulgária ellen Hümér Eisemann és Emil Farkasházy góljaival. A bolgárok fél óra után Dafov és Apostolov góljaival öt perc alatt egyenlítettek. A rendes játékidőben és a hosszabbításban már nem esett gól.

A tizenegyespárbajban az első három pár hibátlan volt, negyedikre mindkét csapat hibázott. A döntő a tizenegyespárbaj hetedik körében dőlt el, ekkor a már a három valós, 11 Hattrick-évvel ezelőtti U20-as világbajnokságon berobbant, a mostani, románok elleni elődöntőben is gólt szerző György Pölöskei rontott, így a tizenegyespárbajt 6:5-re a bolgárok nyerték, akinek ezúton is gratulálunk. Ahogy a magyar válogatottnak, ruppertl szövetségi kapitánynak és stábjának, a magyar szurkolóknak, akik 1282 fórumbejegyzésen át biztatták a csapatot. És a bitfocistáknak is, mert az ezüst így is a valaha volt legnagyobb magyar siker a világbajnokságokon.

A kapitány, ruppertl, vagyis Ruppert László így nyilatkozott a mérkőzés után a Hattrick fórumán:

Köszi srácok! Úgy érzem a taktika ült, eljutottunk a tizenegyesekig, ahol mi voltunk az esélyesebbek, erre 8-7 oda... :(

Azért remélem pár nap múlva már szebben fog csillogni ez az ezüst is. Ha simán kikapunk az valószínűleg könnyebb lett volna, de így is volt jó pár feledhetetlen esténk :) Nagyon szépen köszönöm a kitartó szurkolást, biztatást, a sok segítséget stábtól és edzőktől. Egy örök élmény volt srácok, és akkor ezennel le is mondok :) Viszlát és köszi a halakat! :*

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.