A Katonába szerződik Kulka János

KULTÚRA
2013 május 13., 10:14

A Nemzeti Színházat elhagyó Kulka János a következő évadban a Katona József színházhoz szerződi, tudta meg a 7ora7, és a színházi portál információit mind a színész, mind a színház megerősítették. Kulka már decemberben arról beszélt egy interjúban, hogy amennyiben a Nemzeti új igazgatója Vidnyánszky Attila lesz, ő elhagyja a társulatot, és a botrányos igazgatóváltás után be is váltotta ígéretét.

Kulka két hete már fellépett egyszer a Katonában Zsámbéki Gábor rendezésében, így a szerződés híre tulajdonképpen nem meglepetés. A színész most azt mondta, más színházból nem is kapott szerződési ajánlatot, azt azonban még nem tudta pontosan, hogy jövőre milyen szerepeket játszhat el.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.