Emberek, meggyütt a Daft Punk!!4!

Tbg
zene
2013 május 13., 18:09

dafeter

Az iTunes-on keresztül már végighallgatható a francia duó várva várt albuma, amitól hetek óta mindenki azt várja, hogy újra fiatal és hamvas lesz. Közben megjelentek a torrenten is a trú másolatok, pedig a Random Access Memories c. album megjelenésére és letölthetőségére elméletileg május 21-ig várni kellett volna. Az iTunes-on mindenesete már meg lehet rendelni, 10 euró az ára.

Én most éppen hallgatom, és hát mit mondjak? Hangzásviláguk karaktere ugyanolyan, mint volt, gégemikrofon, puttyogás, zajos gitárszőnyeg. Ráadásul Giorgio Moroder az előbb beszélt hozzám, aztán már halljuk is a szokásos bólogatós őseurotrance-t. Micsoda nyár lesz itt, kérem szépen!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.