Megvan az első nemzeti dohánybolt Hódmezővásárhelyen

gazdaság
2013 május 14., 16:57

a trafiktörvény őshazájában, a törvényt jegyző Lázár János földjén, a törvény fogalmazásába besegítő Sánta János kávépörkölő üzemének városában! A találatot too good álnevű olvasónknak köszönjük! Leveléből sajnos nem derült ki, hogy a hivatalosan a fiatalkorúak dohányzása ellen született trafiktörvény alapján elnyert koncesszióval a játékbolt mellett, vagy magában a játékboltban nyithatnak-e trafikot.

UPDATE (23:36): A dohánybolt valójában nem abban a kapualjban nyílik, ahol a 7hét Játékország van, tudtuk meg too goodtól. Egyrészt a játékbolt már nincs, helyette Eldorádó van, és ha volna is harminc méterrel arrébb, az Évidea lakberendezési bolt helyén nyílik. A Street View-t és a térképet pontosítottuk. View Larger Map

És bónuszként a nagy nemzeti dohánybolttérkép, ahol az ország többi dohányboltját is megtalálja, már amelyikekről már tudunk.


Nagy Nemzeti Dohánybolt-térkép nagyobb térképen való megjelenítése

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.