Visszatért a Földre az űrpopsztár

tech
2013 május 14., 04:52

A kazahsztáni sztyeppére hullt alá a Nemzetközi Űrállomás három asztronautáját szállító leszállóegység, amiben ott volt Chris Hadfield kanadai asztronautista, aki újabban popsztár és nem mellesleg bajszos férfi, aki ezzel a David Bowie-feldolgozással űrtörténelmet írt egy nappal a hazaétérés előtt.

Vele volt az amerikai Tom Marshburn és az orosz Roman Romanyenko 144 napot töltött a Nemzetközi Űrállomáson. Még két orosz és egy amerikai űrhajós maradt az ISS-en.

A klipen kívül mást is csináltaki, például napelemek hűtőrendszerét javították, de az nem érdekel senkit, amikor megcsinálták az első klipet az űrben. (CTV News)

Egyébként itt van öt nem túl egyszerűen megfogadható tanács azoknak, akik szeretnének asztronautává válni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.