Jelentkezhetnek a vesztes trafikosok

POLITIKA
2013 május 15., 11:10

Olyan trafikosok jelentkezését várja a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. (NDN), akik bár régóta (20 éve) üzemeltetnek trafikot, de nem nyertek koncessziót.

A kiskereskedők a nemzetidohany.hu oldalon jelentkezhetnek. Egy elég részletes űrlapot kell kitölteni, és viszonylag szigorú feltételeknek kell megfelelni. Az ígéretes akció talán egyetlen szépséghibája, hogy senki sem tudja: pontosan mi a bánatra jelentkezhetnek a hoppon maradt trafikosok.

Vesztes trafikosként felhívtuk az NDN ügyfélszolgálatát, és arról érdeklődtünk mi történik, ha jelentkezünk a felhívásra. Az ügyfélszolgálaton nagyon segítőkészek voltak, buzdítottak, hogy olvassuk el alaposan a kiírást, és ha jogosultak vagyunk adjuk be az űrlapot, de egyáltalán nem tudták megmondani, hogy pénzbeli kárpótlásra vagy trafikjogra vagy bocsánatkérő levélre számíthatunk. Sőt arról sem volt információjuk, hogy kitől lehetne megtudni, hogy mire jelentkezünk az űrlappal. Azt mondták figyeljük az NDN honlapját, ott minden fontos információ meg fog jelenni. Ez lesz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.