Beckham visszavonul

sport
2013 május 16., 12:32

Nem sikerült megállapodnia a PSG-vel, ezért nem sokkal a francia bajnoki cím megnyerése után David Beckham bejelentette, hogy itt az ideje, hogy befejezze karrierjét.

photo_camera REUTERS/Robert Pratta

Beckham évtizedeken át volt az egyik legismertebb játékos a világon, a Mancherster Unitedben lett világhírű, majd a Real Madridhoz igazol. Végül úgy tűnt, hogy vége a komolyan vehető karrierjének, amikor Los Angelesbe igazolt, de kölcsön visszatért a Milanhoz. Tavaly visszatért a PSG-hez egy utolsó rendes szezonra, itt 13 meccsen lépett pályára.

Karrierje során összesen 718 tétmeccsen 129 gólt lőtt.

Várhatóan most vissza fog költözni Londonba feleségéhez, Victoriához.

1993-ban mutatkozott be a Manchester Unitedben, a klub saját nevelésű játékosa volt.

Az MU-ban 394 meccsen 85 gólt lőtt, a Real Madridban 155 meccsen 20-at.

(via Guardian)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.